Vil du annoncere på Oplev Tyskland?

Bliv set af tusindvis af besøgende, som har Tyskland i tankerne.

Oplev Tyskland havde over 40.000 besøgende i 2023 – og indtil videre ligger vores besøgstal for 2024 over 50 % højere, når vi sammenligner med besøgstallene for samme periode sidste år. 

Vi tilbyder annoncepladser til din virksomhed, hvis du kunne tænke dig at være synlig overfor et klart defineret segment, som søger inspiration til oplevelser i Tyskland. Se mere i denne folder.

Læs mere:

Prisen på annoncering afhænger af, hvor mange sider og hvor mange annoncer per side, du ønsker. Men som udgangspunkt koster annoncerne:

Store annoncer (300×600 px og 930×180 px)
175 kroner per måned per side. 1500 kroner for et helt år.

Små annoncer (alle øvrige formater)
125 kroner per måned per side. 1000 kroner for et helt år.

Annoncer vil som udgangspunkt tilpasse sig visning på mobiltelefon, men hvis du ønsker særlige formater til mobilen, vil en tilpasning være inkluderet i ovenstående pris.

Der vil være mulighed for mængderabat, hvis du køber flere annoncer eller annoncerer på flere sider. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere eller har særlige ønsker.

Er du interesseret i at annoncere eller har du spørgsmål eller ønsker til annoncering, så tøv ikke med at kontakte os: info@oplev-tyskland.dk

Oplev Tyskland